Totaal aantal pageviews

maandag 19 mei 2014

Versierde lampenkap

"A Friend is someone who knows the Song in your Heart
and can sing it back to you
when you have forgotten the Words".

Een aantal jaren terug heb ik bij de Ikea de Arstid (mooie naam)  lamp gekocht. Heel mooi maar vond het altijd te wit. Dus een hele tijd terug al versierd met wat kralen en kant maar vond het nog te kaal.
Totdat ik laatst een foto zag van een lamp die versierd was met vilten bloemen.
Zo ben ik op het idee gekomen om dat ook te doen. Dus vorige week druk bezig geweest en ze er meteen opgenaaid maar......kwam er achter dat het 's avonds niet mooi leek. Je zag alleen een paar donkere cirkels op de witte kap. Een te groot verschil.
Dus alles er weer afgehaald en weer nieuwe bloemen gemaakt. Zonder het lichtbeige vilt eronder. Nu schijnt het licht er een beetje door. Zie hieronder het resultaat.


Ik heb ze versierd met lovertjes en kraaltjes en in het midden een klein knoopje.  

Kijk, zo waren de bloemen eerst. Ik vind deze bloemen mooier maar 's avonds leek het gewoon niet mooi. Daar heb ik geen foto van gemaakt om te laten zien.
Zit er wel aan te denken om er nog wat bloemen op te naaien. Het is nu nog wat kaal. Over de compositie ben ik ook nog niet tevreden. Wat vinden jullie er van?
Nu nog iets verzinnen om deze bloemen te gebruiken voor één of ander project. Tot die tijd kan ik ze nog gebruiken voor het decoreren. Ik heb er al een paar foto's van gemaakt maar die laat ik een volgende keer zien.


3 opmerkingen:

  1. What a great idea. It just looks so good. I really like the way you have made it.
    Hugs from Lina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you both for your sweet reaction. I like it too. Maybe just a few flowers more?

    BeantwoordenVerwijderen