Totaal aantal pageviews

dinsdag 7 april 2015

Lente.....

"Is the Spring coming?" he said. "What is it like?"...
"It is the sun shining on the rain and the rain falling on the sunshine...."
(Frances Hodgson Burnett, The Secret Garden) 

Zoals jullie wellicht zien heb ik mijn blog een beetje aangepast. Ik vond het niet leuk dat de hoofdfoto's in het midden bijna even groot waren dan de foto's aan de zijkant. Dus mijn blog breder gemaakt zodat de middelste foto's veel groter kunnen worden afgebeeld. Want daar gaat het toch om?
En de bovenkant even aangepast met een lentefoto....want het wordt waarschijnlijk eindelijk lente?

Volgens de voorspellingen in ieder geval Na al die regen en harde wind ben ik er ook echt aan toe. Zoveel plannen nog in de tuin. In ieder geval hebben we afgelopen paasweekend lekker gewandeld.  Op sommige plekken lijkt het op lente.
Heel mooi om te fotograferen zijn berken tegen een mooie blauwe lucht. De honden hebben zich ook weer prima vermaakt tijdens de wandeling. Natuurlijk moesten ze ook even poseren voor de foto. Fotograferen is een grote hobby van mij en de honden zijn een prima fotografie onderwerp.
Oke,..zij vinden het soms ietsje te lang duren. Maar voor een koekje doen ze (bijna) alles.

Soms moest je wel je best doen om een weg te vinden tussen de plassen water.


Ook heb ik weer wat getekend. Onderstaande tekening heb ik nagetekend van een kalender van Susan Winget. En in mijn spreukenboek heb ik weer een tekening gemaakt. Ik moet nog maar een paar tekeningen maken en dan heb ik het boek vol. Ook op handwerkgebied heb ik wat gemaakt. Ik heb van vilt wat hartjes gemaakt en aan een organza lint opgehangen. Tussenin zitten nog wat dikke kralen. Aangezien ze wat draaien voor de ramen zijn ze dubbelzijdig gemaakt. Elk hartje is anders versierd. En nu maar hopen dat de jonge vogeltjes straks niet tegen de ramen vliegen want daar heb ik heb ze ook een beetje voor gemaakt. En anders maar weer stickers op de ramen plakken.Tot de volgende keer weer.

2 opmerkingen:

 1. Great pictures! Thank you for sharing with us...
  As usual i love your beautiful hearts pendants!

  Have a lovely spring...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh new blog picture and wonderful pictures from your country. It's looking the same here in Denmark. Love your sweet dogs. And the felt hearts in the window are so sweet. Hope your moving went well.
  Many hugs from Lina

  BeantwoordenVerwijderen