Totaal aantal pageviews

maandag 23 september 2013

Kantbreien

"Write it on your heart that every day
is the best day in the year".

(Ralph Waldo Emerson)

Hier mijn eerste pogingen met kantbreien. De paarse shawl had ik een paar maanden terug al af. De afgelopen zomer heb ik er heel veel gebruik van gemaakt tijdens frisse avonden.
Het kleine ronde kleedje hieronder heb ik nog maar net een paar weken af. Ik vond het best moeilijk maar nu hij af is, ben ik er echt supertrots op. Gelukkig heeft een vriendin mij met het breien geholpen. 
Die maakt echt de prachtigste breiwerken. Zo ver ben ik nog lang niet. 









woensdag 11 september 2013

Romantisch sierkussen 3

"You are never too old to set another goal
or to dream a new dream."

(C.S. Lewis)

Ik ben momenteel druk bezig om mijn quilt 'Magical World' door te quilten. Daarom heb ik even geen tijd om ander leuke dingen te maken. Graag laat ik hem aan jullie zien als hij af is.

 Aangezien het al meer dan een week geleden is dat ik iets op mijn blog gezet heb, wordt het tijd om er toch iets op te plaatsen. Vandaar laat ik dit kussen maar zien.  Ik heb dit vorig jaar al gemaakt maar ben vergeten om het op mijn blog te zetten. Dus bij deze. Verderop zie je nog wat details van het kussen. Het meet 35 x 35 cm, net als de andere 2 romantische sierkussens. Zie blog.
.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag.









maandag 2 september 2013

Paarse rozen

"The optimist sees the Rose and not his thorns;
the pessimist stares at the thorns,
oblivious of the Rose."

( Kahlil Gibran)

Afgelopen weekend heb ik een bos paarse rozen gekocht. Natuurlijk moeten daar weer foto's van gemaakt worden. Gisteren had ik al wat foto's gemaakt met deze rozen maar ik kom er vandaag achter dat één van de rozen een geschubde rand heeft terwijl de rest gewone randen heeft. Is het geen schitterende roos?